Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkaret


Jag låg i badkaret omgiven av röda rosenblad och rökte lite jazz.

Lugna, romantiska toner av Duke Ellington spelades på radion.

Låg där och tänkte på alla kvinnor jag träffat och pratat med i mitt liv.

Hur galna hade de inte alla varit?

Hur många rosor hade jag inte givit dem?

Och hur många rosor skulle jag inte ge för att få vara med dem igen.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 18:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Inte heller mina dikter är alltid så lyckade - man får ta sådant med jämnmod !
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt