Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen och hunden

 

Jag går längs gatan och
möter en gammal man med hund
Det rosslar ur mannens luftrör
och hunden går lugnt vid hans sida

Det är märkligt att äldre män får ha
hund
Hunden tittar kärleksfullt upp på sin husse och förstår att han är sjuk
När de kommer hem lägger sig hunden
kärleksfullt vid hans sida




Fri vers av Viksten
Läst 333 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-26 10:48

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Viksten
Ger kärlek
Ovillkorligt
2018-04-28

  överlevaren VIP
Djur trogna livskamrater!
2018-04-28

  Viksten
Försöker beskriva en känsla
Vem är mannen?
2018-04-26

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-04-26

  Viksten
Ja, hundar har en speciell känsla
Min hund lägger sig bredvid mig när jag
är sjuk eller ledsen
De skulle användas mer inom vården
2018-04-26

  Janina Kaminska
Hunden ser med hjärtat.
2018-04-26

  Viksten
Egen upplevelse
2018-04-26

  tom boreland
ungefär så
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten