Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång allé


Rädslan gödslar
ivägen för förändring
likt höga trösklar

skräcken bortom skyar
men minnen ej känslan
helt förnyar




Fri vers av Havsvind
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 17:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en så skör och bra metafor
för känslan vi får
för det där steget ut på isen
rädslan den brister

kram <3
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind