Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett apropå till tv-programmet Opinion Live 26/4

Angående programmet Ring P1 i radion, så är det inte bara Täppas käft som borde tilltäppas.

Ett program som Ring P1 skall vara ett program för alla att komma fram med sina synpunkter. Inte ett program där programledaren ska lysa med sina egna åsikter. Nu får det var nog med egon i radion !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2018-04-26 22:59



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Uppskattar att läsa din varma iakttagelser o filosofunderingar över tillvaron man traskar runt i med kropp o sinnen. Ibland blir man glad, ibland förbannad. Röster har jag noterat att du också är känslig för, precis som jag. Egon också. Egon o röster hänger tätt samman har jag tänkt någon gång. Fast bara den talande rösten(tror jag) . Du ser vad din text kickar igång, tankar o undringar. Och nya kopplingar. Tack.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP