Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en poet.


Vill du bli min vän igen?

 

 

 

ett misstag jag gjorde

jag kanske inte borde

ha gjort som jag gjorde

 

men då kändes det så

du bryr dig inte ändå

du skulle förstå

 

för mitt bästa

för ditt bästa

vi blivit för fästa

 

jag ångrar mig nu

det var inte du

inte då, inte nu

 

så frågan jag har

är du ännu kvar

ge mig då ett svar

 

vill du bli min vän

än en gång igen

säg är du än min vän? 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-27 14:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fin vädjan att försonas!
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP