Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höststormens ruska

 

Du inger mig hopp

över bergens nedtrampade matta

ropar sin vilja i sinom tid

 

när jag har trånat mig sjuk

hemåt ska du mig bära

till tröskelns vissna kvist

då vi rister i höststormens ruska.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP