Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Alternativ Valborg

istället för att i vänners lag
dricka vin av söta druvor

på stugan med min katt jag
är och inga andra människor

där dricker jag mitt kalla mjöd
och äter mina struvor

på oss går det absolut ingen nöd
och vi vill härmed önska alla en Alternativ Valborg

hemma, på krogen, på gator och torg
till alla mina vänner

till alla som jag känner
till liten och till stor!




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-27 21:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag firar överhuvudtaget inte detta hedniska trams.
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP