Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara positiv ( veva positiv?)

nu ska jag göra mitt bästa
för att se fina och vackra saker

inte låta allsköns idioter förpesta
mitt liv, förstöra dess smaker

jag ska koncentrera mig på mitt
tänka på allt som är bra

sluta se livet i svart och vitt
inse att det egentligen är ganska – Halleluja!




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-27 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv väljer jag svart och vitt.
Polariseringen tilltar.
Detta är de sista av de yttersta dagarna.
2018-04-28

  Språk, hjärna!
Absolut!
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP