Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den villkorslösa kärleken

Kärlekskraften satts i spinn inatt igen
Jag kände hur den trängde igenom barriärer
Jag kände vibrationen som planterade fler små vibrationer

Du ser det i leendet
Du känner den i löven

Det är för den vi alla andas och den vi alla lever för att uppleva

Den villkorslösa kärleken




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-28 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln