Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skruvkorkar

Det är intressant hur jag älskar mina livslögner
hur jag leende kan intala mig att allt är bra
när jag lever i sluttningen av en aktiv vulkan
Hur jag filtrerar oset av svavel
genom näsans ludna behåring
säger att det doftar lavendel var jag än går...
Det är intressant hur jag lyfter mina kära till skyarna
istället för att se dem som de egentligen är
med bra sidor så väl som dåliga
hur jag föredrar min inbillade verklighet
framför sanningens vassa kantighet
där ingenting är beständigt
Springer spänstigt på fluffiga moln
samtidigt som ångesten gräver djupa hål i själen
Mitt intellekt är visserligen tillräckligt skarp
för att genomskåda min längtan efter renhet
men känslorna vill vila sammetslena i sin vagga
Tror mig ha en aning bättre insikt idag
Ser lite bättre genom filtret
Ser att det finns ett filter
Men jag vet inte om det gör någonting bättre
bara mer äkta




Fri vers av Bellissima
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-28 05:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
känner igen mig själv lite här.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima