Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blir det åka av igen

det har runnit
mycket vatten under broarna
och nu forsar det som fan igen

våren är alltid
en tid då sinnena skärps
det börjar gå hårt

fullmånens bleka sken
skär som rakblad
rakt in i min känsliga själ

nu har jag
monstren med mig
på dagen också

men när det man har
att välja mellan
är himmel och helvete

det finns bara två lägen

så är valet
oftast ganska enkelt
men det är farligt

nu forsar det som fan igen

fullmånens bleka sken
skär som rakblad

nu blir det åka av igen

min ångest,
mitt ljudlösa skrik –
bara jag själv
kan höra och känna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 1421 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-04-28 10:11



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Stor igenkänning, känner och älskar många som pendlar mellan två lägen så här ...
2021-06-28

    Melona
Stor igenkänning. Tack för den!
Jag åker med och gillar din uppriktighet som fan i den här texten. Keep it up!
Red dina dikter och texter med så ingredienser som möjligt!
2018-12-11

  Hjördis Krovotskij
så oerhört vackert! gillar verkligen det du skriver, om två lägen - valet. enkelt men farligt...

tack!
2018-07-13

  Viksten
Text som tränger in i märgen

2018-05-02

  Barbara Fouskota
Jag kan känna din smärta... <3
2018-05-02

  Kale Ripoff
Wow!

Här går det hårt! :-D
2018-05-01

  morgonstjärna VIP
bra!
2018-05-01

  Ezmeralda VIP
Stark text.
2018-04-28

  Språk, hjärna!
Starkt!
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP