Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett solen



Jag har sett solen

Så jag vet att den finns

Gömd bakom molnen

De som täcker världen och förmörkar den

Verkligheten är inte en illusion

Den ärr en subjektiv tolkning

En upplevelse

Vi är en upplevelse

Låt molnen skingras

Så att världen blir sig själv igen




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-28 12:29



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Världen blir nog helt bra bara man dammsuger den lite oftare !
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt