Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom horisonten


Tårar på mina kinder 
kroppen gråter sorgens sång
i din närhet jag vill finnas
inte att du ska försvinna
härifrån

Tårar för mina kinder
kroppen gråter
gång på gång
vill inte att du ska klinga av
från livets, våran, sång

Många fina minnen lägger sig
djupt i mig
med musikens toner
som plockar fram minnen
så nära igen

Överallt mina sinnen
minns fina stunder
med dig
Ditt leende och din närvaro
finns så gott i mig

På så många platser på jorden
finns minnen med fina känslor kvar
Tittar så på havet
för mig en plats så dyrbar
älskade far

Mina tankar, mina minnen
med fina känslor som du givit
minnen klingar i mig
rik på fina stunder jag blivit

I mitt hjärta och
på många platser med minnen
där finns du alltid kvar
både när solen gått ner
och när jag dagen i min hand
har







Fri vers av Havsvind
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-19 21:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint skrivet lilla vän
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind