Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Dina lockar fina
ramar in ditt öra

Ditt skratt
kärlek i mig
alltid glädje
att höra

Dina ord
att lyssna på
Ditt leende
framför mig

Det ger mig
mycket glädje
och jag
bekräftar dig

Av hela
mitt hjärta
jag älskar dig
leka, natta
trösta, skratta
Alltid
i mitt hjärta
du finns i mig





Fri vers av Havsvind
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-29 18:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint skrivet
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind