Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av nuet

Så länge solen finns
Finns det liv
Så länge livet finns, finns där hopp.
Så länge hoppet finns, existerar glädjen.

Vi berikar vår egna blomma, vattnar den friskt ur det liv solen skapar åt oss.
Vi finns i nuet, och kommer med helande kraft.
Vi känns, för känslan är allt du behöver.

Goda vanor manifesterar sig spontant i den mottagliga själen.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-29 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln