Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånting äkta, nånting sant

ge mig nånting äkta, nånting sant
nånting att tro på när natten kommer

nånting som gör att jag inte är rädd
när monstren kommer krypande ur alla hörn

små vita tabletter, ”den gröna fén”...
de funkar inte, jag vet – jag har testat

jag sa ju att jag vill ha nånting äkta, nånting sant
och det hittar man inte i en pillerburk eller en flaska




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-29 23:46



Bookmark and Share


  Stay Golden
In the eye of lovers.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP