Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första maj. igen

Då är den snart här
arbetarnas högtid
Den helg som verkligen betyder något för mig
önskar er alla en fin helg




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-30 16:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar detsamma
2018-05-04

  ULJO
Ja fast den missbrukas av nynazisterna och det är inte OK
2018-05-01

  Fulbergarn
go helg på dig

2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson