Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Jag gjorde en resa i en förfluten tid, vägen jag åkte var krokig och smal
På vägskyltarna stod namnen från förr,
namnen som var hela min värld.
Himlen var blå,
lika blå som den ögonfärg jag hade då.
Då i det förflutna, när världen var liten.
Det var varmt ute, och jag värmdes av vinden,
värmen från förr kan ingen ta.
Mörkret föll och sagorna kom, spännande berättelser om framtiden,
berättelser som jag såg med blå ögon.

Natten kom med drömmen,
drömmen som betyder så mycket i mitt liv.
Jag träffade alla som kom från drömmen,
och de bar på värmen som vinden hade.
De gav mig nya sagor att lyssna på,
de gav mig lycka, kärlek och mod.
Mod att ge mig ut på nya resor,
både i det förflutna och i framtiden.
Jag älskar att resa.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen