Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min själ

Det bor så mycket kärlek i min själ,
där bor den tillsammans med min smärta.
Båda vill ut, jag törs inte släppa ut någon.
Vad händer om kärleken försvinner och smärtan blir kvar.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-30 16:53



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
oj så har jag inte tänkt nån gång
tror jag
men kanske
ändå. texten berör i magen! som oro att blommor vissnar eller att någon kanske säger
Nej jag vill inte dansa med dig!
2019-11-27

  bohemen VIP
Denna dikt säger mig något.
Att man måste släppa ut...
Annars kan man inte sova på natten.

2018-07-30

  Maj-Lis VIP
Bäst att ta det säkra för det osäkra...och inte släppa uy någon
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen