Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött


Mina ord springer ifrån mig
7 dikter har jag klottrat ner,
för att ta sedan skaka på huvudet åt
Vad jag skrev, vet jag ej
Vad jag vet, är att jag är trött
Och behöver få det sagt
Erkänt för mig själv,
så jag sen kan acceptera,
att livet mitt varit ett tyst kaos
en liten för lång stund
Insidan har länge gormat,
men jag har hållt för öronen,
krampaktigt tryckt ihop ögonen
För om jag inte ser eller hör det,
så måste ju det inpå huden ej kännas

eller hur?

Jag är trött
Ändå vill jag inget hellre än att vakna,
före jag ens har somnat




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-01 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP