Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Bar du mig verkligen när jag var liten?
Var det du som gav mig mat så att jag blev stor?
Hjälpte du mig när jag var svag?
Var det du som gjorde mig till jag?

Varför gav du mig allt?
Varför övergav du mig kallt?




Fri vers av Somatisering
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-01 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering