Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmbyte

När du märker att filmen inte längre innehåller det som du intresseras av
så stänger du av den och letar flitigt fram en ny.
Gäller det det samma med vänner?
Om så är fallet så är jag illa ute.




Bunden vers av Thestream
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-01 22:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vänner vi släpper in
finns där
om de själva vill
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream