Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill aldrig mer, vill inte tänka vill inte vara där med dig


Ensamheten känns lättare
När min hjärna tillåter sig att tänka på dig
Vill inte tänka på dig
Vill inte se ditt värmande leende framför mig
Vill aldrig ligga nära dig
Vill bara ligga nära dig
Vill känna din puls
Vill aldrig mer känna din kropp mot min
Men min kropp skriker efter dig
Vill uppleva din värme helt nära mig
Känner dina fingrar på min kind
Det är inte hälsosamt de vi har
Men ändå hamnar jag alltid där
Med mina läppar på din kind
Mina händer mot din kropp
Du finns så nära men jag saknar dig
Vill inte sakna dig
Aldrig mer
Men jag älskar dig




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-01 22:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att både ha kakankvar och äta upp den
är svårt
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus