Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Förlåt


Förlåt


Förlåt


De eviga förlåtet
Förlåt att jag existerar
Förlåt för allt
Min ångest tär sönder mig
Sakta men säkert
Vet inte va jag ska tänka på
Fucking ångest
Fucking ångest
Jag har bara lite ångest
Brukar jag tänka
För att underlätta
Men igentligen
Äter min ångest upp mig
Är så besviken
Är så beaviken
Är så besviken
Dom är besvikna
Dom är besvikna
Dom tror att jag är lat
Men jag vågar inte fråga
Vågar aldrig fråga
Aldrig fråga
Om jag får vara med
Om jag få göra något
Om jag får hjälpa till ute
Om jag får vara en del av de hela
Jag ligger i sängen besviken
Ville fråga
Ligger i tårar
Aldrig fråga
Aldrig våga fråga
Är besviken är besviken
Dom är besvikna
Jag vill vara med
Ligger i tårar igen
För min ångest är för stor




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-01 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus