Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet


Jag ser

Jag ser Dig
men du ser
inte mig

Jag höll dig
nära
Du tog avstånd

Jag är värd mer
än en tår i ögat

Jag inledde ett samtal
Du vände dig bort

Det fanns aldrig något
möte

Jag gav upp och insåg
att du inte var min vän

Utan näring ingen tillväxt

Jag ger min kärlek där ömsesidig
het är verklighet och känns i både
kropp o själ.





Övriga genrer av WyS VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-01 23:41



Bookmark and Share


  bumerang

Att sluta ge, är i sig ett konststycke.
Men är inte hela livet det?
Tycker om dina rader.
2018-05-03

  M M Mannheim VIP
Vackert så!
2018-05-02

  Lars Hedlin
Starkt och bra skrivit!
2018-05-02

  Bo Himmelsbåge
Stor igenkänningsfaktor...!

Tack!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP