Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mannens perspektiv.


Lättsamt

 

 

hej hopp i det gröna!

kom nu min sköna

nu ska här fröjdas

så båda blir nöjda

 

i naturen vi båda

lätt blir så kåta

på det vi ska råda bot

det har man inget emot

 

frisk luft är ju toppen

för kroppen och knoppen

det andra är ju ett plus

du får en varm puss

 

på filten den mjuka

vill jag dig sluka

med hull och hår

om jag smaka på dig får

 

så ljuvligt få dig älska

utan nån rotvälska

bara å gå på

det är tur ändå

 

vi för varandra har tycke

du är ju som ett vackert smycke

en riktig pärla du är

jag har dig så kär

 

älskar dig till döden

vi är varandras öden

kom, älskade kom

vi drar till Rom

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-02 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP