Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldblont hår

Håret svävar ut
Skiner genom nattens sköld
Livet känns enkelt




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-02 15:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint känner soltrådar
lyser upp mörkret

allt blir ljus
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream