Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick av total inte harmoni

Jag satt på en lotusblomma och flöt med folkströmmen längs Drottninggatan

En massa utan ansikten med en blänkande filt av regnvatten på deras ryggar

Medan de fäktade med sina paraplyn log jag lite lätt

Just i den stunden fanns ingen friktion i synapserna




Fri vers (Fri form) av micke ahlborg
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg