Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket material

en av mina musikerkolleger ska göra en skiva
och nu klagar han på att han har för mycket material

för mycket material – vafan, det har man ju alltid
har man inte för mycket material när man ska göra en skiva
eller ge ut en diktsamling – då är man illa ute

jag har 663 dikter/ texter här på poeter.se nu
och jag tycker att det kanske, men bara kanske,
kunde gå att hitta 40- 60 dikter bland dem
för att ge ut en diktsamling




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-02 21:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Absolut, jag håller med dig och på dig! :)
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP