Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Låt mig då berätta
Om känslan av att bli uppäten inifrån
Av dinosaurier med korta armar
Som skiter ner din lever

Om ormar och reptiler
Som aldrig kramas
Och aldrig blivit älskade
Men heller aldrig varit med i dokusåpor

Om flygande maskar, om militärparader, om plockepinn, om kaningosedjur, om att vara bra på kubb, om bara du vore här, om vi kunde kramas för evigt, om jag såg att du var glad, om jag fick klappa på dig och säga att du är snäll




Fri vers av gustavskriver
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-05-03 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver