Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känsliga händer som berör

 

Våra händer möts helt oväntat, skön värme som växer,

vill njuta den djupa samhörighetens alla starka känslor,

mina sinnen jublar, tid och rum bleknar sakta bort, detta möte betyder allt,

en svävande känsla lyfter mig.

 

Små signaler pulserar genom våra händer,

total kontakt,

upplevelsen av själar som förenas är otroligt stark,

händer som vill hålla fast varann,

leka med varandra,

smekande mjuka händers beröring blir livslångt minne,

vill så gärna uppleva den hänryckande känslan ännu en gång!




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2018-05-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP