Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Honungsdoft som berusar

Jag ser dig under den tidiga vårens frodiga tid, du står där så naken ensam och outvecklad.

Min fantasi lockar fram sinneliga bilder av dig, du är den rosenknopp jag så gärna vill följa.

Jag vandrar med dig genom vårens trädgårdslabyrint, den stora förvandling du bara visar för mig är magisk.

Du blottar en rosa nyans genom halvöppen knopp, snart är du en fullt utvecklad blomma så rosa och skir.

Din skönhet bländar och förför mig, jag är i ditt grepp, jag upplever en skön berusning från din söta honungsdoft.

Jag vill ha dig så här men vet att vår gemensamma tid är kort, jag ska vänta på dig nästa vår igen, du min fina rosenknopp.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-03 18:27



Bookmark and Share


  AKT VIP
Tack för en fin kärlekshyllning!
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP