Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio. Skrivkramp.

Det sitter någonting i vägen.
En stoppkloss.
inte på gatan.
inte längs vägen
I hjärtat.

Är det för att jag inte vill
att det ska ta slut?
jag vill stanna här
i den här stunden
och den här stunden
och den här stunden

Meditationens okända röst
guidar genom badkarets farvatten
vattnet
rösten
ångan på spegeln

Jag vill bara flyta här.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-04 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån