Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tupplur mitt på dagen

att ta en tupplur
mitt på dagen
är nånting av
det högsta livet har att bjuda

det är som
att ta en resa till en annan värld
och man återvänder
som en ny människa




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-04 12:08



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja, den sydeuropeiska Siestan borde lagstadgas oXo här i norden !!!
2018-05-04

  Den skrivande tysta
Tänk om arbetsgivarna också förstod det. Då skulle hela samhället fungera bättre!
2018-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Överlägset!
Håller fullständigt med.
Det är guld!
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP