Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det gamla sommarhuset nära Tjörn stod ensamt och övergivet under många år men är nu borta, mitt minne från det och känslan för det lever ännu kvar hos mig.


Den blå dörrens hemligheter

 

Sommarhuset, ett övergivet minne sedan många år, naturens skoningslösa erövring av marken runt omkring, en stor tystnad har ersatt sommaridyllens livfulla ljud.

Bakom en låst blå dörr har tiden stannat för gott, minnen från en svunnen tid lever instängt kvar, instängda hemligheter kommer aldrig att avslöjas.

I detta paradis har lust och längtan kunnat leva frodigt, drömmar har vävts samman till underbara livsmattor, framtidstro har fötts till liv under stilla sommarkvällar.

Sommarhusets saga är inom kort ett minne blott, kanske ska nya röster komma att höras en dag på denna tomt, nya drömmar som kan skapa längtan och framtidstro.

Om du stannar till vid huset kan du känna tidens vingslag, gamla minnen som svävar runt huset får åter livskraft, med fantasin som enda stöd kan du uppleva tidsrymd.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP