Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Vårlängtan

Jag kan känna hur du rufsar mitt hår, hur min hud upplever skön rysning.

Du får trädens knoppar att brista ut, bli till alla dessa väldoftande blommor.

Naturen vaknar upp av din ankomst, även jag njuter skönt av din närvaro.

En värme spirar sakta upp inom mig, mitt hjärta markerar min stora glädje, känner mina åtråfyllda kraftiga slag.

Jag har väntat så länge på din ankomst, har drömt om denna förälskelsens tid, vill uppleva varje stund av den ljuva tiden.

Vårens tid med dess varma vindar är här, jag låter mig gärna förföras av din beröring.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 08:46



Bookmark and Share


  AKT VIP
En underbart hyllning till kärlekens väsen.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP