Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp håret och skaffa ett jobb

för länge sen
när vi studerade musik
och hade långt hår

kändes det
att folk tänkte
”klipp er och skaffa ett jobb”

numera har jag kort hår
men jag har bockskägg
och så skriver jag poesi

nu känns det
som om folk tänker
”håll käften, raka av dig skägget
och skaffa dig ett jobb”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-05 11:14



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Vilken underbar motreaktion på det du tycker dig höra människor tänka!

En del måste vara fria under sina egna tankar först. :)
2018-05-06

  Mia Bergenheim
GT och flowerpowervibbar - härligt skrivet!
2018-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid haft kort hår. Det är fortfarande en protest mot alla hippies och den kulturen och mot att "män" har långt hår.
2018-05-05

  Viksten
När jag hade långt hår
fick jag höra den jävla uppmaningen

2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP