Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ros som inte är en ros.


Gula rosor-Haiku

 

 

 

 

sprängkraft söker sitt

solros släkting som strålar

sträcker stolt sin stam




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-05 13:13



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fin s-användning för vacker blomma
2018-05-05

  MALVAA VIP
Stolt över sin stam

2018-05-05

  Cikoria Blå VIP
Jag ser den stå där så stolt.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP