Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu slänger jag resterna av dig


Jag slängde resterna av dig idag
papper på sopsorteringsstationen

Nu är dina förljugna betygelser
snart bara en massa

En massa skit blir en massa


Jag går lättare tillbaks
tänka att jag haft denna skiten
nära mitt huvud
i sömnen

Nu kan jag vakna helt
ur denna mardröm

Älska igen






Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP