Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med lite hjälp av Karin Boye.


Det gör ont

 

 

"den mätta dagen"

är ännu inte mättad

den rätta dagen

är ännu ej funnen

 

"visst gör det ont när knoppar brister"

visst gör det ont när hjärtan krossas

en läxa att lära i livets spel

en sjukdom som ej finnes någon bot 

 

att leva och lära av livet

det vi måste göra

vad som än händer

vårt öde vilar i andras händer

 

lite vi kan göra

så gott det går

påverka den dag som är

och hoppas på det bästa

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 13:19



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Boye är bra på att inspirera när det gäller poesi!
Bra gjort, med tanke på att det är ett tag hon skrev sina dikter...
2018-05-07

  MALVAA VIP
vårt öde vilar i andras händer
hoppas på det bästa
DET BÄSTA MAN GÖR ;)
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP