Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har tårar

Solen har tårar
Den gömmer sin tunga sorg
Den är stark ändå




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-07 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream