Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto, kärlek i bokskogen.


Det svårbeskrivna

När min längtan saknar ord och mina försök till rop blir en viskning då känns tomheten som störst.

I mitt inre bygger saknaden ett bo av brännande nässlor, ett rede där törnskatan gör anspråk på att flytta in.

Jag känner stor saknad då min själs jämlike inte finns nära, en jämlik tvillingsjäl som ger mitt liv lustfylld glädje och gränslös själslig kraft.

Du finns med i mina tankar, jag hör fortfarande dina ord till mig, de trygga lugnande orden om att allt är okej och att allt ordnar sig.

Det är på kvällen dessa längtans ord blir till tydliga bokstäver och det är på natten som mina rop blir starka och överröstar drömmen, mina längtansfulla rop som får törnskatan på flykt och raserar dess brännande rede.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP