Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto, Skeppet Hamlet, Kyrkesund


Inre frid

Tankar snabba som expresståg inom mig, försök att växla in till stickspår misslyckas.

Från motsatt håll tungt lastade godståg, kan se situationen innan den ska inträffa.

Kollisionskurs i mina tankar, ska jag hålla, blundar kraftigt för att inte se min situation.

Inget hände, mina tankar har svävat ut igen, de har tagit ytterligare ett varv i vid båge.

Försöker få lite lugn och ro vill samla motkraft, kanske mina tanketåg försvunnit för lång tid.

Hur denna nya tidtabell ser ut vet jag inget om, måste bygga klart mina stickspår vill vara beredd.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65