Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans krafter

 

Då längtans krafter är som starkast är ensamhetskänlan som störst, en önskan om att mötas växer snabbt och okontrollerat.

Drömmen som då finns inom mig är att få vara nära dig, jag kan känna både glädje och sorg vid dessa tillfällen, det är en stor och märklig känsla som intar mig.

Förnuftet säger mig att det finns en omöjlighet kring hela situationen men vad bryr väl sig en stark och kärleksfull känsla om mina förnuftiga tankar, det är min själ som ropar ut sin längtan och håller drömmen levande.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65