Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löfvéns dilemma


En partiledare och försvarsadvokat

En partiledare måste ha samma arbetssätt som en försvarsadvokat

Både försvara det som är relevant i sin partis politik

och dessutom försvara det som inte är opportunt för vissa kretsar av partiet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP