Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att arbeta inom vård och omsorg i de ekonomiskt slimmade och teoretiska organisationernas tid skapar nya frågor och stor personalutmattning.


Att räcka till

 

Jag ger av mig själv,

jag ger det jag kan,

jag ger till så många.

 Du har gjort likadant, 

du gav allt som du hade.

 Du frågar mig hur du ska räcka till,

jag ställer frågan till mig själv.

 Hur ska jag själv räcka till,

hur ska vi alla räcka till.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-08 21:29



Bookmark and Share


  sotlugg
svårt att kommentera det som text, blir så fast i innehållet och meningen
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65