Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek

 

 

infalls insikter ideala

ifall initiativ inges

ingenting identifieras

istället idkas ilskna ilningar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-09 14:04



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
rolig ordlek :)
2018-05-10

  Per Drysén
Identiferar initiavtivrik iderikedom
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om något som inte blev bra!
2018-05-09

  Cikoria Blå VIP
Roligt att leka med ord!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP