Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utbränds sång

Mitt liv är satt på repeat
Jag är så trött på allt slit
Jag snurrar i ett varv
utan utgång och skarv.
Vill sättas på reboot
och blekna bort allt sot

Som allt är blekt och grått
längs varje väg jag gått.
När allting mist sin glans
och allt är en sista dans.
Min vän, det är så det känns.
Just där, vid min yttre gräns.

Min vän, det är så det känns
Just där, vid din yttre gräns.










Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-10 08:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Väl fångat tillstånd. Rimmen muntrar dock upp innehållet.
2018-05-10

  ULJO
Svårt läge. Förändring. Ny luft. Se livets positiva värden före alla måsten
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L