Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

 

 

björkars skira grönska

silas genom mina fingrar

det savas i stammen

vårdryckens sötma min




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-10 16:29



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vårens kraft
2018-05-11

  överlevaren VIP
Smakfulla ord....
2018-05-10

  Fulbergarn
Härligt skrivet

Åh björksav det var länge sedan
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP