Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt paradis

Vårkväll i min trädgård
Körsbärsträdet står i vit blom
Sakta dalar bladen ner
Hela gården snart full med vita blommor

En snäll ljummen bris
Fåglar som sjunger
så där som de bara gör på våren

Nyrensade rabatter
med blommande tulpaner och pärlhyacinter
Spirande ny grönska
som ser så där frisk ut
som bara den första grönskan kan

Känslan av att vara på besök
i Astrid Lindgrens Körsbärsdalen
Just nu
Mitt eget paradis




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-10 21:26



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Den stunden du beskriver, bär den försiktigt. Kom ihåg att minnas den.
Fint!
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg